Αρακάς λαδερός

Υλικά

  • Αρακάς 1 κιλό
  • Κρεμμύδια 2 μέτρια
  • Καρότα 2 μέτρια κομμένα σε καρέ
  • Πατάτα 1 μεγάλη κομμένη σε καρέ
  • Άνιθος 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
  • Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες
  • Πελτές ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Νερό
  • Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Πλένουμε καλά τον αρακά. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμυδάκι ,μετά βάζουμε και το καρότο με τις πατάτες κομμένα καρέ, τα ανακατεύουμε λίγο και βάζουμε και τον αρακά, την ντομάτα, τον πελτέ ,το λάδι, το νερό του και τέλος τον ψιλοκομμένο άνιθο.(Στην χύτρα είναι έτοιμο σε 15 λεπτά)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο