Αλμυρά μπισκοτάκια

Υλικά

  • Φαρίνα 5οο γρ
  • Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού
  • Μπέικιν πάουντερ 2 κουταλάκια του γλυκού
  • Κύμινο 1/2 κουταλάκι του γλυκού
  • Λευκό κρασί 1/2 κούπα του τσαγιού
  • Σπορέλαιο 1 κούπα τσαγιού
  • Σουσάμι για επικάλυψη προαιρετικά

Οδηγίες

Σε μπολ  βάζουμε το αλεύρι,το αλάτι,το μπέικιν πάουντερ, το κύμινο, κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο και προσθέτουμε το κρασί,το σπορέλαιο και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ζύμη απαλή κι αφράτη. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί, πλάθουμε σε διάφορα σχήματα την ζύμη μας, ώστε να έχουμε μικρά μπισκοτάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς (ανάλογα με το φούρνο μας),για 15- 20 λεπτά. Προαιρετικά μπορούμε πριν τα ψήσουμε να τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο