Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια

Υλικά

  • Φιλέτο κοτόπουλο 600 γρ
  • Μανιτάρια 1-2 κουτιά
  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Κάρυ λίγο
  • Μουστάρδα προαιρετικό
  • Σκόρδο προαιρετικό

Οδηγίες

Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε πιο μικρά φιλετάκια , τα αλατοπιπερώνουμε , ρίχνουμε και λίγο κάρυ ίσα – ίσα να δώσει γεύση , τα περιχύνουμε με λάδι και τα αφήνουμε 1 ώρα να μαριναριστούν σε ένα μπώλ ή πιατέλα. Στην συνέχεια τα ψήνουμε σε ειδικό τηγάνι ή σε απλό αντικολλητικό μέχρι να ροδίσουν. Αφού ψηθούν τα αποσύρουμε από το τηγάνι και τοποθετούμε τα μανιτάρια κομμένα (αν είναι φρέσκα ακόμα καλύτερα) , λίγο λάδι , σκόρδο χονδροκομμένο (αν θέλουμε) και τα σοτάρουμε καλά. Ρίχνουμε και μία κουταλιά μουστάρδα , την κρέμα γάλακτος , αλατοπιπερώνουμε και ξαναβάζουμε μέσα τα φιλετάκια μας μέχρι να πήξει η σάλτσα ανάλογα με τα γούστα. Σερβίρεται ζεστό και μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι ή πατάτες.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.