Φασολάκια με κιμά

Υλικά

  • Φασολάκια 1 κιλό καθαρισμένα
  • Κιμάς μοσχαρίσιος 1/4
  • Κιμάς χοιρινός 1/4
  • Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
  • Ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί
  • Πιπεριές πορτοκαλί 2 κομμένες σε χονδρές λωρίδες
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Νερό

Οδηγίες

Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Προσθέτουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν λίγο προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλάτι , πιπέρι κι αφήνουμε να ψηθεί για 10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ντοματάκι κον κασέ και τα φασολάκια. Αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό.Μαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια μας.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.