Υλικά
- Φασολάκια 1 κιλό καθαρισμένα
- Κιμάς μοσχαρίσιος 1/4
- Κιμάς χοιρινός 1/4
- Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
- Ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί
- Πιπεριές πορτοκαλί 2 κομμένες σε χονδρές λωρίδες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
- Νερό
Οδηγίες
Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Προσθέτουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν λίγο προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλάτι , πιπέρι κι αφήνουμε να ψηθεί για 10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ντοματάκι κον κασέ και τα φασολάκια. Αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό.Μαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια μας.