Τυρί σαγανάκι

Υλικά

  • Σκληρό τυρί 1 φέτα (να είναι σκληρό για σαγανάκι κατά προτίμηση Όλυμπος , χονδροκομμένο τετράγωνο)
  • Καλαμποκέλαιο ίσα να βραχεί το τηγάνι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα της φέτας τυριού
  • Λεμόνι για το σβήσιμο

Οδηγίες

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι , βρέχουμε το τυρί με νερό και το αλευρώνουμε. Το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με λεμόνι και είναι έτοιμο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.