Τυρί σαγανάκι

Υλικά

  • Σκληρό τυρί 1 φέτα (να είναι σκληρό για σαγανάκι κατά προτίμηση Όλυμπος , χονδροκομμένο τετράγωνο)
  • Καλαμποκέλαιο ίσα να βραχεί το τηγάνι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα της φέτας τυριού
  • Λεμόνι για το σβήσιμο

Οδηγίες

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι , βρέχουμε το τυρί με νερό και το αλευρώνουμε. Το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με λεμόνι και είναι έτοιμο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο