Τζατζίκι εναλλακτικό

Υλικά

  • Γιαούρτι στραγγιστό 5 κουταλιές της σούπας
  • Καρότο 1 μέτριο καρότο
  • Σκόρδο 1 1/2 σκελίδα
  • Ξύδι 1/2 κουταλιά της σούπας
  • Αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες

Τρίβουμε το καρότο στην πολύ λεπτή μεριά του τρίφτη. Πολτοποιούμε το σκόρδο κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε ανάλογα με τα γούστα μας, δοκιμάζοντας πάντα κι είναι έτοιμο να συνοδεύσει ψητά και τηγανητά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο