Υλικά
- Λάχανο 1/2 τριμμένο
- Καρότα 3 τριμμένα
- Ραπανάκια 3 τριμμένα
- Αγγουράκια τουρσί 4 τριμμένα
- Σέλινο 1/2 φλυντζάνι του καφέ ψιλοκομμένο
- Μαγιονέζα 1 κούπα
- Κέτσαπ 1 κουταλιά της σούπας
- Ξύδι 1 κουταλιά της σούπας
- Αλάτι
Οδηγίες
Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα τρίβουμε στον τρίφτη , τα αλατίζουμε λίγο και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να βγάλουν τα υγρά τους . Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε την μαγιονέζα , την κέτσαπ , το ξύδι και το αλάτι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα λαχανικά μας. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις τους.