Υλικά
- Πατάτες 6 τεμ κομμένες
- Αρακάς 1/2 ποτήρι
- Καρότο 1 κομμένο ροδέλες
- Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας κοφτές ή ελαιόλαδο
- Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
- Ντομάτες 3 ψιλοκομμένες
- Κύβο λαχανικών 1 τεμ
- Νερό χλιαρό ίσα να σκεπάζει το φαγητό
- Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε μικρότερα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,τα σοτάρουμε προσθέτουμε και τις πατάτες , τα γυρίζουμε όλα μαζί, βάζουμε την ντομάτα,τον αρακά,το καρότο,αλάτι,πιπέρι,τον κύβο λαχανικών, το νερό και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Σερβίρεται ζεστό.