Μπουγάτσα

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας 2 πακέτα
  • Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
  • Γάλα 1 1/2 λίτρο
  • Άχνη ζάχαρη
  • Κανέλα

Οδηγίες

Βουτυρώνουμε το ταψί μας καλά, παίρνουμε ένα φύλλο και το σουρώνουμε σαν βεντάλια, με το χέρι στενόμακρο το τοποθετούμε στο ταψί. Το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα φύλλα και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο. Τέλος, τα βουτυρώνουμε όλα ένα ένα πολύ καλά και αδειάζουμε όλο το γάλα  από πάνω τους με προσοχή ώστε να βραχούν όλα τα φύλλα. Το αφήνουμε για 1/2 ώρα να τραβήξει λίγο το γάλα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει . Το κόβουμε χλιαρό, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο