Μπακαλιαράκια απελπισμένα

Υλικά

  • Μπακαλιαράκια 6-7 τεμ
  • Αλάτι 1 κουταλιά μέτρια της σούπας
  • Πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Μαϊντανός 1 ματσάκι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Καλαμποκέλαιο 2 φλυτζάνια του τσαγιού
  • Φέτες λεμονιού για διακόσμηση (ή ότι άλλο θέλουμε)

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μπακαλιαράκια καλά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Στην συνέχεια τα αλατίζουμε. Βάζουμε το αλεύρι σε ένα σκεύος. Στο τηγάνι ρίχνουμε το καλαμποκέλαιο και το αφήνουμε να κάψει. Αλευρώνουμε τα μπακαλιαράκια και τα τοποθετούμε στο τηγάνι σε στρογγυλό σχήμα, γυρίζουμε την ουρά τους προς το κεφάλι τους και τα τηγανίζουμε. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα που έχουμε στρώσει χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το περιττό λάδι. Τα τοποθετούμε μετά σε μια άλλη πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και διακοσμούμε την πιατέλα με φέτες από λεμόνι (ή ότι άλλο θέλουμε).

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο