Μανιτάρια γεμιστά με παστουρμά

Υλικά

  • Μανιτάρια 400 γρ (μικρά άσπρα)
  • Κασσέρι 1 1/2 ποτήρι τριμμένο
  • Παστουρμά 5 φέτες ψιλοκομμένο
  • Βούτυρο για το ψήσιμο

Οδηγίες

Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και με ένα μικρό κουταλάκι αδειάζουμε λίγο το μέσα.Τα πλένουμε λίγο και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Γεμίζουμε κάθε μανιτάρι με κομμάτια παστουρμά και από πάνω πασπαλίζουμε με το τυρί. Αλείφουμε κάθε ένα μανιτάρι με λίγο βούτυρο και το ψήνουμε στους 200 – 250 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν για 40 – 45 λεπτά. (Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στην γέμιση σκόρδο και μαϊντανό)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο