Ζεστή σοκολάτα με τζίντζερ

Υλικά

  • Γάλα 250 ml
  • Κρέμα γάλακτος 150 ml
  • Κουβερτούρα 100 γρ
  • Κουβερτούρα γάλακτος 50 γρ
  • Τζίντζερ σκόνη 1/2 κουταλάκι του γλυκού

Οδηγίες

Βάζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι το γάλα, την κρέμα γάλακτος και την σκόνη τζίντζερ. Το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ζεσταθεί καλά το γάλα. Αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την κουβερτούρα (σε κομμάτια) και μετά από ένα λεπτό ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει όλη η σοκολάτα. Τοποθετούμε πάλι σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για άλλα 2-3 λεπτά και είναι έτοιμη να την σερβίρουμε ζεστή. Οι συγκεκριμένες δοσολογίες μας βγάζουν τρία φλυτζάνια τσαγιού και αν δεν μας αρέσει το τζίντζερ μπορούμε να το παραβλέψουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο