Γαύρος τηγανητός με σουσάμι

Υλικά

  • Γαύρος 1/2 κιλό καθαρισμένος
  • Αυγό 1 χτυπημένο με λίγο νερό
  • Σουσάμι άσπρο όσο χρειαστεί
  • Αλάτι
  • Μαϊντανό λίγο ψιλοκομμένο
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τους γαύρους , αφαιρούμε τα κεφάλια τους , τους πλένουμε καλά , τους  στραγγίζουμε και τους αλατίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό με λίγο νεράκι και το χτυπάμε. Πιάνουμε από τις ουρές τρεις-τρεις γαύρους , τους βουτάμε στο αυγό , μετά στο σουσάμι και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.