Αυγόφετες

Υλικά

  • Μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε φέτες
  • Αυγά 2 τεμ
  • Γάλα 200 ml
  • Κανέλα - ζάχαρη
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Κόβουμε σε φέτες το μπαγιάτικο ψωμί ανάλογα με πόσες αυγόφετες θέλουμε να φτιάξουμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα καλά, προσθέτουμε το γάλα κι ανακατεύουμε. Βουτάμε τις φέτες ψωμιού  μέσα στο μείγμα μας ενώ παράλληλα έχουμε βάλει το καλαμποκέλαιο σε τηγάνι να ζεσταθεί. Τηγανίζουμε τις αυγόφετες μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να αποβάλλουν το περιττό λάδι. Αναμειγνύουμε την κανέλα με την ζάχαρη και πασπαλίζουμε τις αυγόφετες. Είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.

* Ανάλογα με την ποσότητα του ψωμιού αυξάνουμε το γάλα και τα αυγά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο