Αυγά στραπατσάδα (menemen)

Υλικά

  • Αυγά 5 τεμ
  • Ντομάτες φρέσκιες 5 τριμμένες στον τρίφτη
  • Πιπεριά κέρατο 1 τεμ ψιλοκομμένη
  • Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας κοφτές
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Πλένουμε τις ντομάτες και τις τρίβουμε στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε την πιπεριά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει,μετά προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες , την πιπεριά,αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξει η ντομάτα τα υγρά της και προσθέτουμε τα αυγά ,το αλάτι και το πιπέρι. Ελαφρώς τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν. Σερβίρεται ζεστό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.