Σαλάτα κηπουρού

Υλικά

  • Λάχανο 1/2 τριμμένο
  • Καρότα 3 τριμμένα
  • Ραπανάκια 3 τριμμένα
  • Αγγουράκια τουρσί 4 τριμμένα
  • Σέλινο 1/2 φλυντζάνι του καφέ ψιλοκομμένο
  • Μαγιονέζα 1 κούπα
  • Κέτσαπ 1 κουταλιά της σούπας
  • Ξύδι 1 κουταλιά της σούπας
  • Αλάτι

Οδηγίες

Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα τρίβουμε στον τρίφτη , τα αλατίζουμε λίγο και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να βγάλουν τα υγρά τους . Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε την μαγιονέζα , την κέτσαπ , το ξύδι και το αλάτι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα λαχανικά μας. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις τους.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.