Μαριδάκι τηγανητό

Υλικά

  • Μαριδάκι 500 γρ
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειαστεί για αλεύρωμα
  • Αλάτι

Οδηγίες

Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν. Τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε καλά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι  να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τα ψάρια. Στην συνέχεια τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε σε πιατέλα. Μπορούμε για ντεκόρ να προσθέσουμε φέτες λεμονιού.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.