Easy velvet truffles

Ingredients

  • Heavy cream 300 gr
  • Dark chocolate 450 gr
  • Butter 50 gr
  • Cognac 50 gr
  • Cocoa powder for the coating
  • Chocolate sprinkles for the coating

Instructions

In a saucepan heat the heavy cream until it comes to a boil.Pour it over the dark chocolate cut into pieces,add the butter and the cognac.Mix until the mixture combines.Pour the mixture in a bowl and let it cool at room temperature.When it is cool cover it with some plastic wrap and refrigerate it for 8 hours approximately.Using a teaspoon,take some of the mixture and shape it into small balls,roll them in chocolate sprinkles or cocoa powder.Keep them refrigerated,if you want to serve the truffles remove them from the refrigerator and serve after 10 minutes.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο