Chocolate truffles

Ingredients

  • Vegetable butter 1/2 tup
  • Sugar 3 glasses
  • Milk 500 ml
  • Cocoa powder 3 tablespoons
  • Cognac 1 shot
  • Walnuts 4 glasses kernels ( or almonds )
  • Chocolate sprinkles 1/2 cup ( if necessary a little more )

Instructions

Grind the walnut kernels ( or the almonds ) in a food processor.In a big bowl add all the ingredients except the chocolate sprinkles and knead until the mixture combines.Then shape the mixture into small balls,put the chocolate sprinkles on a dish or a plate and roll the small balls until they are completely covered in chocolate sprinkles.When all small balls are ready refrigerate them for a while ( 2 hours ) until thickened and they are ready to serve them.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο