Chocolate and banana roll

Ingredients

  • Banana 1 big
  • Butter 125 gr melted
  • Cocoa powder 50 gr
  • Petit beurre biscuits 1/2 package crumbled
  • Caster sugar 100 gr
  • Banana liqueur 1/2 small cup

Instructions

In a blender crumble the biscuits.In a saucepan melt the butter and add the caster sugar.Stir until it dissolves at low heat and add the cocoa powder.Remove from the heat and stir until the cocoa powder dissolves.Add the liqueur,the crumbled biscuits and mix.Refrigerate the mixture until thickened.Line a piece of transparent film on the kitchen counter and spread on it half of the mixture.Place in the middle the banana and top with the remaining mixture.Roll it up and refrigerate it for 2-3 hours until thickened.When the mixture is thickened cut it into round slices and enjoy it.

* Use any kind of biscuits you desire(filled with chocolate or cream,or crackers)

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο