Ροδάκινα ψητά

Υλικά

  • Ροδάκινα 5-6 τεμ
  • Ζάχαρη 1 1/2 κουτάλι της σούπας
  • Κρασί κόκκινο 5-6 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Πλένουμε τα ροδάκινα,βγάζουμε τα κουκούτσια προσεκτικά με μαχαίρι και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε στο καθένα  ζάχαρη και από 1 κουτάλι της σούπας κρασί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Τα βγάζουμε από τον φούρνο κι αφήνουμε να κρυώσουν. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα ενώ συνοδεύονται πολύ ωραία με παγωτό βανίλια.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.