Πιτάκια

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ.
  • %xmagia% 1 φακελάκι
  • Νερό 1 1/2 ποτήρι του νερού
  • Ζάχαρη 1 πρέζα
  • Αλάτι 1 πρέζα

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, σε χλιαρό νερό λιώνουμε την μαγιά και προσθέτουμε την ζάχαρη και το αλάτι. Κάνουμε μια λακουβίτσα μέσα στο αλεύρι στη μέση του και προσθέτουμε την λιωμένη μαγιά, ζυμώνουμε περίπου για 7-10 λεπτά, σκεπάζουμε την ζύμη και την αφήνουμε να φουσκώσει. Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη, κόβουμε κομμάτια και πλάθουμε σε σχήμα πιτούλας με τον πλάστη. Τις ψήνουμε σε λαδωμένο ταψί για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές τους και τις διατηρούμε ζεστές. Μπορούν να τυλίξουν κεμπάπ ή σουβλάκια.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο