Κρεμμύδια τηγανιτά  (onion rings)

Υλικά

  • Κρεμμύδια 1 κιλό κομμένα ροδέλες
  • Μπύρα 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 8-9 κουταλιές σούπας
  • Κεφαλοτύρι 3 κουταλιές σούπας τριμμένο
  • Πάπρικα 1 κουταλάκι γλυκού
  • Αλάτι -πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε σε χονδρές ροδέλες,τα πιέζουμε με το δάκτυλο μας για να ξεχωρίσουν σε ξεχωριστά δακτυλίδια. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι,το κεφαλοτύρι,την πάπρικα,αλάτι,πιπέρι και τέλος την μπύρα, ανακατεύουμε με πιρούνι μέχρι να έχουμε έναν πηκτό χυλό (αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι, το βλέπουμε στην πράξη). Βάζουμε το λάδι μας στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά , βουτάμε τα κρεμμύδια στον χυλό και τα τηγανίζουμε στο καυτό λάδι. Μόλις ροδίσουν τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.Τα σερβίρουμε σε πιατέλα και τα απολαμβάνουμε. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με κάποια σος ή με γιαούρτι.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο