Υλικά
- Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο λωρίδες
- Αυγό 1 μόνο τον κρόκο χτυπημένο
- Κουβερτούρα 125 γρ λιωμένη
- Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα προαιρετικά
Οδηγίες
Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί. Κόβουμε λωρίδες την σφολιάτα , απλώνουμε από την λιωμένη κουβερτούρα πάνω σε κάθε λωρίδα, στρίβουμε τις λωρίδες και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού που χτυπήσαμε ελαφρώς.Τα βάζουμε σε λαμαρίνα ή ταψί στο οποίο στρώνουμε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10 – 15 μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη προαιρετικά.