Πίτες Καισαρείας

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας 1 πακέτο
  • Παστουρμάς 15 φέτες
  • Κασέρι 15 φέτες
  • Ντομάτες 3 κομμένες σε 15 φέτες
  • Λαδι για τηγάνισμα

Οδηγίες

Κόβουμε τα φύλλα στο μάκρος στη μέση. Παίρνουμε ένα φύλλο, βάζουμε στο κέντρο 1 κομμάτι παστουρμά, από πάνω 1 φέτα ντομάτα και από πάνω το κασέρι. Διπλώνουμε τα πλαϊνά και τα τυλίγουμε. Στο τέλος του φύλλου το βρέχουμε λίγο να κολλήσει. Ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα με τον ίδιο τρόπο και τα τηγανίζουμε. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ζεστά. (Τη ντομάτα τη βάζουμε πάντα στη μέση)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο