Frigo Σοκολάτα

Υλικά

  • Γάλα 600 γρ
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 7 κουταλιές σούπας
  • Κακάο 7 κουταλιές σούπας
  • Ζάχαρη 7 κουταλιές σούπας
  • Βανίλια 1
  • Μαργαρίνη 250 γρ
  • Αυγά 3
  • Κουβερτούρα 50 γρ

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά με την σειρά (εκτός από τα αυγά) , τα ανακατεύουμε καλά σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 25-30 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά μέσα ένα-ένα ανακατεύοντας γρήγορα. Αδειάζουμε το μείγμα σε στενόμακρες φόρμες ή σε τετράγωνο ταψί , προσοχή να έχει πάχος 2 πόντους. Το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει όλη νύχτα. Την επόμενη μέρα το κόβουμε σε στενόμακρα κομμάτια, τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο κομμένο σε τετράγωνα και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη πάλι γιατί σερβίρονται  παγωμένα (βγαίνουν 18 με 20 τεμάχια).

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο