White chocolate cake

Ingredients

  • White chocolate 200 gr
  • Vegetable butter 1 tup
  • Sugar 3/4 cup
  • Eggs 3
  • Lemon 1 item,the zest and 2 tablespoons of the juic
  • Self-rising flour 2 1/2 cups
  • Milk 1/4 cup
  • Caster sugar for sprinkle

Instructions

Melt the chocolate in bain marie.In a bowl beat the butter,the sugar and the eggs.Add the lemon juice and zest,the melted white chocolate and stir until the mixture combines.Butter a small roasting pan or a cake tin and pour the batter.Bake for 30-40 minutes approximately,it is ready when an inserted knife comes out clean.Let the cake cool,sprinkle with caster sugar or garnish with melted white chocolate.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο