Stewed mussels

Ingredients

  • Mussels 500 gr unshelled
  • Onion 1 big mashed
  • Garlic 2 cloves mashed
  • White wine 1/2 glass
  • Parsley 3 tablespoons
  • Mustard 1 teaspoon
  • Lemon 1 only the juice
  • Water 1/2 glass
  • Olive oil 4 tablespoons
  • Salt - pepper

Instructions

Clean the mussels and remove the pull the black fibrous “beard” and wash them.In a frying pan heat the olive oil and add the onion and the garlic,saute slightly and add the mussels.Saute at high heat until brown,then pour the wine and stir constantly until evaporated.Add the water,season with salt and pepper,add the mustard and the lemon juice.Cook for 5 minutes until thick and then add the finely chopped parsley.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο