Special eggplant dish

Ingredients

  • Eggplants 2 big cut into round slices
  • Sunflower oil for frying
  • Carrots 2 big grated
  • Yellow cheese(kasseri) 100 gr finely grated
  • Garlic 1 clove chopped
  • Dill 1 sprig for garnish
  • Butter 1 tablespoon
  • Salt

Instructions

Wash  and cut the eggplants into round slices,leave them in salted water for 15-20 minutes,then drain well and fry them in the hot sunflower oil.After frying on both sides ,leave them on absorbent kitchen paper to absorb the excess oil.Peel and grate the carrots.In a frying pan,melt the butter well and saute our carrots along with the grated garlic and after  having been sauteed well,remove from the heat,add the grated cheese and stir.Serve by placing one round slice of eggplant,a layer of carrot mixture onto it and top with a round slice of eggplants,do as many layers of eggplant-carrot alternatively as you want.Decorate with dill and accompany perfectly with yoghurt.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο