Spaghetti Au Gratin

Ingredients

  • Thick spaghetti 1 package
  • Butter 250 gr
  • Self-rising flour 6 tablespoons
  • Eggs 4
  • Yellow cheese (kasseri) 500 gr grated
  • Milk 1 liter approximately
  • Salt - pepper
  • Nutmeg 1/2 teaspoon

Instructions

Boil the spaghetti in salted water.In a pan melt the butter.Add the flour and stir until its color changes.Add the grated cheese and stir at low heat,until it slightly melts.Then add as much lukewarm milk as necessary.Remove from the heat,season with salt,pepper and nutmeg.Stir and then add the eggs one by one.Butter a roasting pan,mix half of the bechamel sauce with the spaghetti and pour the remaining sauce on top to cover it.Bake at 180 degrees for an hour approximately until the bechamel sauce browns.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο