Roasted lamb with thyme and red wine sauce

Ingredients

  • Lamb 1 kg leg of lamb
  • Rosemary 8 small sprigs
  • Olive oil 1/2 cup
  • Dry red wine 1 cup
  • Thyme 1 tablespoon
  • Tomatoes 2 crushed
  • Salt - pepper

Instructions

Wash and strain the lamb,sprinkle with thyme and season with salt and pepper.Pierce it and add the rosemary sprigs.Add the olive oil,the red wine,the tomatoes and bake it covered with some parchment paper at 200 degrees for 1 1/2 hour.During baking time add a little water and brush the meat with the sauce in the roasting pan.Remove the parchment paper and bake until it browns and the meat is tender.Cut it into servings and serve on a platter,pour the sauce over the meat.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο