Pork shank in red wine and honey sauce

Ingredients

  • Pork shank 3
  • Carrots 1 coarsely chopped
  • Apple 2 cut into quarters
  • Garlic 2 cloves in half
  • Celery 2 stalks
  • Rosemary 2 sprigs
  • Dry red wine 0,500 liter
  • Honey 8 tablespoons
  • Salt - pepper

Instructions

Put the pork shanks in a roasting pan and season with salt and pepper.Preheat the oven at 250 degrees.Add the rosemary,the bay leaves,the carrot,the garlic,the apples and the celery.Pour the honey over the pork shanks and add the wine.Cover the roasting pan with foil and bake for 3 hours.During baking brush the pork shanks with the sauce in the roasting pan.During the last 30 minutes remove the foil,turn the heat down to 200 degrees and bake for 30 more minutes.( If necessary add some water to the roasting pan during baking time )

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο