Pork with peppers and mustard

Ingredients

  • Pork 800 gr ( cut into bites )
  • Red pepper 2 cut into slices
  • Green pepper 2 cut into slices
  • Yellow pepper 2 cut into slices
  • Mustard 3 tablespoons ( spicy )
  • Vegetable broth 1/2 cup
  • Heavy cream 4 tablespoons
  • Salt - pepper

Instructions

In a frying pan saute the pork bites and the pepper slices in some olive oil until they brown.Add the mustard and the vegetable broth and stir.Simmer for 30 minutes approximately and season with salt and pepper.Then add the heavy cream.Simmer until the sauce thickens and serve.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο