Peach jam in puff pastry

Ingredients

  • Puff pastry 2 sheets
  • Peach jam 1 jar
  • Egg 1 only the yolk
  • Caster sugar for sprinkle

Instructions

Cut the puff pastry sheets into square pieces 10 cm approximately(see photos in recipe Stuffed puff pastry into different shapes).Score them in the middle,fold,dilute  the yolk with a little milk,brush the pastries and place them onto parchment paper.Stuff the empty part with a teaspoon of jam and bake in preheated oven at 170 degrees for 20-25 minutes until brown(depending on the oven).Let them cool,sprinkle with caster sugar and enjoy.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο