Milk biscuits

Ingredients

  • Milk 2 1/2 cups
  • Self-rising flour 4 1/2 cups sifted
  • Brown sugar 1/2 cup
  • Butter 1/2 cup melted
  • Lemon zest 1 item
  • Salt 1 pinch
  • Egg 1 item only the yolk

Instructions

In a big bowl put the sifted flour,make a well and add all the ingredients except the milk and the yolk.Knead using your hands and add the milk gradually.Knead thoroughly until the dough becomes pliable.Cover the dough,let it rest for 15 minutes approximately.Shape the biscuits,greasing slightly your hands and place them into a roasting pan lined with parchment paper.Beat slightly the yolk and spread it onto the biscuits.Bake at 180 degrees for 15 minutes approximately depending on the oven.

 

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο