Meatballs with cheese sauce

Ingredients

  • Minced beef 3/4
  • Bread crumbs 1 cup
  • Eggs 2
  • Onion 1 finely chopped
  • Salt - pepper
  • Oregano 1/2 teaspoon
For the cheese sauce
  • All-purpose flour 3 tablespoons
  • Butter 3 tablespoons
  • Milk 2 cups
  • Yellow cheese (kasseri) 1/2 cup
  • Kefalotiri cheese 1/2 cup
  • Parmesan 1/2 cup
  • Nutmeg 1/2 teaspoon ground
  • Salt - pepper

Instructions

Mix all the ingredients for the meatballs and knead them thoroughly.Shape into balls.Line them into a roasting pan and bake at 180 degrees until brown.In a pan melt the butter at low heat,add the flour and stir using a wooden ladle until it is slightly roasted.Pour the milk gradually and whisk the mixture constantly to prevent lumping.When it is slightly thickened,remove it from the heat and add all kinds of cheese,season with salt,pepper and nutmeg.Mix thoroughly and pour the sauce over the meatballs into the roasting pan,serve them warm.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο