Lemon ice cream

Ingredients

  • Milk 1/2 litre
  • Water 1/2 litre
  • Lemon 1 big
  • Sugar 400 gr
  • Salep 1 level teaspoon
  • Lemons 4 the juice or 1 teaspoon citric acid

Instructions

Wash 1 lemon,cut it in half,remove the pits,cut it into pieces and puree in the blender.In a bowl put the sugar and the pureed lemon,stir thoroughly,then add the water,the milk,the salep and the lemon juice or the citric acid(taste how sour you want the ice cream to be) and beat with an electric mixer thoroughly.Put the mixture in the freezer.Every 1 hour remove from the freezer and beat the mixture again for 2 minutes(do this 4-5 times every 1 hour).Freeze the mixture overnight and it is ready to enjoy it.

 

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο