Lemon cream

Ingredients

  • Milk 1 kg warm
  • Eggs 4 (separate the yolks and the whites)
  • Sugar 200 gr
  • All-purpose flour 15 gr
  • Rice flour 15 gr
  • Lemons 2 big (juice and zest)

Instructions

In a pan add the yolks,the lemon zest,half of the sugar,the rice flour and mix well.Add the warm milk gradually until it is absorbed and simmer at low heat for 5 minutes,then keep it aside.In a glass bowl add the whites and the remaining sugar and beat well until they turn white.Add them to the mixture in the pan and add the lemon juice.Stir well and pour the mixture into small bowls or glasses.Let the cream cool and serve.Optionally garnish with pistachios.(this recipe yields 6 servings)

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο