Lamb with peas

Ingredients

  • Peas 1 kg
  • Lamb 500 gr cut into small servings
  • Butter 2 tablespoons
  • Onions 2 small finely chopped
  • Spring onions 2 -3 finely chopped
  • Dill 1/2 small bunch finely chopped
  • Salt - pepper
  • Water 1 1/2 glass approximately

Instructions

Peel and chop finely the onions.Melt the butter in a pan and saute the onions.Add the lamb cut into small servings and saute until brown.Add the peas,salt,pepper,the water and in the end the finely chopped dill,bake for 40 minutes.Serve it warm.

 

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο