Fried meatballs

Ingredients

  • Minced beef 500 gr
  • Minced pork 250 GR
  • Eggs 2
  • Onions 2 grated
  • Parsley 1 small cup finely chopped
  • Stale bread 4 slices soaked and squeezed
  • Salt - pepper
  • Cumin
  • Oregano
  • Olive oil 2 tablespoons
  • Garlic 2 cloves
  • Mustard 1 teaspoon
  • All-purpose flour for flouring

Instructions

In a glass bowl put the minced meat and all the remaining ingredients,knead thoroughly and refrigerate for 2 hours.Shape into small balls,wet your hands so as the meatballs to become more fluffy.Flour and fry them.Do not fry for too long so as not to dry and remain fluffy.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο