Fried eggplant slices with egg

Ingredients

  • Eggplants 2 cut into round slices
  • Eggs 2 items beaten
  • Salt - pepper - red pepper
  • Corn oil for frying

Instructions

Wash and cut the eggplants into round slices,leave them into salted water to remove bitterness for 10 minutes.Drain and dry them thoroughly using a kitchen towel.In a bowl beat the eggs,season with salt,pepper,red pepper and mix,in the meanwhile heat the corn oil in a frying pan.Dip the round slices one by one into the egg mixture and fry them until brown on both sides.Line them onto absorbing kitchen paper to absorb the excess oil and serve them warm.Optionally accompany with yogurt and garlic.

* For each eggplant use one egg.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο