Coconut cookies

Ingredients

  • Coconut 80 gr
  • Butter 160 gr
  • All-purpose flour 320 gr
  • Egg yolks 3 items
  • Caster sugar 100 gr
  • Sugar 50 gr
  • Salt a pinch
  • Flour and butter for spreading the roasting pans

Instructions

In a big bowl put the flour and make a well in the middle,add the butter at room temperature,the coconut,the caster sugar,the yolks and the salt,shape the dough into a ball,wrap it in transparent film or parchment paper and refrigerate it for 2 hours approximately.Remove the dough from the refrigerator and cut it into pieces,shape them into rolls 4 cm,wrap the rolls in transparent film and refrigerate them for 3 hours.Remove them from the refrigerator,remove the transparent film and roll them in the sugar.Cut each roll into round slices.Butter a roasting pan and sprinkle it with flour.Line the round slices into the roasting pan (allowing room for spreading) and bake in preheated oven at 180 degrees for 15 minutes.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο