Christmas cookies

Ingredients

  • Vegetable butter 2 packages
  • Eggs 4
  • Sugar 2 cups
  • All-purpose flour 1 kg
  • Baking powder 1 sachet
  • Vanilla powder 2
  • Lemon zest 1
  • Orange zest 1
  • Salt 1 pinch

Instructions

Knead all the ingredients together until the dough is smooth.Wrap it with transparent film and refrigerate it for 12 hours.Roll out the dough to 2/3 cm thickness and  cut out Christmas shapes using cookie cutters.Line them on parchment paper and bake at 175 degrees for 12 – 15 minutes.Decorate with colored icing.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο