Chocolate cookies

Ingredients

  • Self-rising flour 380 gr
  • Cocoa powder 180 gr
  • Brown sugar 350 gr
  • Butter 250 gr
  • Dark chocolate 300 gr
  • Eggs 4 items

Instructions

In a bowl sift the flour with the cocoa powder,add the sugar and stir.Make a flat in the middle.Melt the dark chocolate with the butter in bain marie and pour it into the bowl with the flour.Add the eggs and stir until all the ingredients combine(do not beat the mixture with an electric mixture).The batter should be tender not thin.Grease a roasting pan(or 2 depending on how many cookies you want),line parchment paper and drop by rounded tablespoons of the batter.Do the same with all the cookies and leave enough space between each cookie.Try to have the same size so as to be baked evenly.Press slightly on top and bake in preheated oven at 180 degrees for 10-12 minutes approximately(depending on the oven).Remove from the oven,let the cool and enjoy,you can preserve in jars.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο