Cheese and bacon tagliatelle

Ingredients

  • Tagliatelle 1 package
  • Heavy cream 250 gr
  • Bacon 15 slices
  • Yellow cheese (kasseri) 250 gr grated
  • Parmesan 250 gr grated
  • Butter 1 tablespoon
  • Milk 1 small cup

Instructions

Boil and drain the tagliatelle.In a pan melt 1 tablespoon of butter,add the tagliatelle and mix.Butter a roasting pan and line half of the tagliatelle,half of the grated cheese and bacon.Then line the remaining tagliatelle and then the remaining cheese and bacon.Then pour the heavy cream over the pasta.Bake in preheated oven at 180 degrees for 45 minutes approximately.It is ready when the cheese on top browns.(Optionally add some milk to the heavy cream)

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο