Banana stuffed chococlate

Ingredients

  • Mashed bananas 250 gr
  • Cream cheese 450 gr
  • Sugar 150 gr
  • White chocolate 100 gr
  • Butter 50 gr
  • Gelatin sheets 20 gr
  • Dark chocolate 400 gr
  • Heavy cream 250 gr

Instructions

Soak the gelatin sheets in cold water.In a pan boil the heavy cream,the butter and the sugar.Remove from the heat and add the chopped white chocolate,stirring well until it melts.Add the gelatin and stir.Then add the mashed bananas and the cream cheese stirring well.In a big rectangular Pyrex line some transparent film,pour the mixture and put it in the freezer for 2 hours.Place the frozen mixture on a surface and cut it into pieces to form individual chocolates.Dip them in the chocolate melted in bain marie and line them on parchment paper until the chocolate thickens.
( Optionally stuff the chocolates with any other mashed fruit of your choice. )

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο