Cheesecake με φρέσκα φρούτα

Υλικά

  • Μπισκότα digestive 180 γρ τριμμένα
  • Ζάχαρη καστανή 50 γρ μαλακή
  • Ζάχαρη λευκή 50 γρ
  • Βούτυρο 80 γρ λιωμένο
  • Τυρί κρέμα 50 γρ
  • Αυγά 2 χωριστά τα ασπράδια από τους κρόκους
  • Λεμόνι 1 μεγάλο τον χυμό του και το ξύσμα
  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ
  • Ζελατίνη 1 φακελάκι διαλυμένη σε 3 κουταλιές σούπας νερό ζεστό
  • Φρούτα φρέσκα για την διακόσμηση όπως φράουλες, μανταρίνια, ακτινίδια κλπ

Οδηγίες

Ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο και την καφέ ζάχαρη. Στρώνουμε το μείγμα στο τσέρκι (15 εκ) και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Στο μπλέντερ χτυπάμε την λευκή ζάχαρη, τους κρόκους, την κρέμα γάλακτος, τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα,το τυρί κρέμα, προσθέτουμε και την ζελατίνα και χτυπάμε για 2 λεπτά. Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν να γίνουν μαρέγκα και τα αδειάζουμε στο παραπάνω μείγμα. Ανακατεύουμε λίγο και το προσθέτουμε στην βάση των μπισκότων. Το στρώνουμε ωραία και το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για 1- 2 ώρες μέχρι να στερεοποιηθεί καλά. Το βγάζουμε από την φόρμα προσεκτικά και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Στολίζουμε από πάνω με λεπτοκομμένα φρούτα της αρεσκείας μας.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο