Cheesecake με σοκολάτα

Υλικά

  • Μπισκότα digestive 150 γρ θρυμματισμένα
  • Βούτυρο 50 γρ λιωμένο
  • Ζάχαρη καστανή 50 γραμ
  • Τυρί κρέμα 225 γρ
  • Ζάχαρη 75 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ χτυπημένη
  • Κουβερτούρα 175 γρ λιωμένη
  • Αυγά 2 μόνο τα ασπράδια χτυπημένα μέχρι να σφίξουν
  • Φράουλες για το στόλισμα

Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, τα μπισκότα και την καφέ ζάχαρη. Βουτυρώνουμε μια φόρμα 15 εκ από αυτές που ανοίγουν στο πλάι, αδειάζουμε το μείγμα το πιέζουμε καλά να στρώσει και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ανακατεύουμε το τυρί, την λευκή ζάχαρη ,την λιωμένη σοκολάτα, την κρέμα γάλακτος , προσθέτουμε και τα χτυπημένα αυγά, χτυπάμε καλά το μείγμα και το αδειάζουμε στην βάση τον μπισκότων που βάλαμε στο ψυγείο. Το αφήνουμε να παγώσει καλά περίπου 3- 4 ώρες. Διακοσμούμε με ξύσματα σοκολάτας ή με φράουλες.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο