Ψωμάκια γεμιστά

Υλικά

  • Ψωμάκια στρογγυλά 3 τεμ
  • Αυγά 3 τεμ
  • Τυρί φέτα 80 γρ τριμμένη
  • Βούτυρο 50 γρ
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ketcup λίγο προαιρετικά

Οδηγίες

Κόβουμε κυκλικά τα ψωμάκια από πάνω και αδειάζουμε λίγο από την ψίχα τους. Βάζουμε λίγο βούτυρο μέσα σε κάθε ψωμάκι, τυρί , λίγο ketchup και τέλος το αυγό προσέχοντας να μην διαλυθεί και αλατοπιπερώνουμε. Βουτυρώνουμε λίγο και τα ψωμάκια γύρω γύρω. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς και τα ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου. Ανάλογα με το πόσο σφιχτό θέλουμε να είναι το αυγό και για να μην αρπάξουν τα ψωμάκια από πάνω, μπορούμε να τα σκεπάσουμε με αλουμινόχαρτο για αρχή, ώστε και να έχουμε όσο σφιχτό θέλουμε το αυγό και να μην αρπάξουν τα ψωμάκια (το παρακολουθούμε κατά την διάρκεια του ψησίματος). Σερβίρεται ζεστό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο